Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

HVIDEBÆKAFTEN

Dato
Tirsdag d. 20. oktober 2020, kl. 19:00
Sted
Ubby forsamlingshus

Livet er et mirakel - foredrag ved astrofysiker Anja C. Andersen og præst Anna Mejlhede

Nogle bliver svimle, når de kigger ud i himmelrummet, andre bliver nysgerrige - og nogle ser ligefrem glimt af Gud. Men hvad skabte det enorme univers, og hvad har formet vores liv?

Hvorfor er vi til, og hvad kommer vi fra? Findes intet, eller er der altid noget i alting?

I bogen ”Livet er et mirakel” (revideret genudgivelse 9. april 2019) og ”Undremagasinet” fra 2015, deler astrofysiker Anja Cetti Andersen, og præst og forfatter Anna Mejlhede deres faglige viden, personlige historie og eksistentielle overvejelser. Ikke bare for at blive klogere på de naturvidenskabelige- og religiøse grundsten, der er grundlaget for vores kultur, men også fordi begge vinkler indkredser, hvad det vil sige at være menneske.

Måske har mennesket netop brug for begge indfaldsvinkler til verden for bedre at indkredse, hvad det vil sige at være til? Troen og naturvidenskaben holder os nemlig, fra hver sin vinkel, fast på at vi er mennesker, ligesom disse to områder på hver sin måde forsøger at skubbe til grænserne for, hvordan vi opfatter livet, dets muligheder – og verdenen omkring os.

Tilmelding nødvendig af hensyn til traktementet og kan ske ved henvendelse til sognepræst Peter Michaelsen på tlf. 5950 4055 eller 5115 8849 eller på mail: pmi@km.dk senest 10. oktober.